Partner

Over Marloes

Werkgeluk is een thema dat mij al jaren raakt. Ik heb zelf ervaren hoeveel stress je van je werk kan ervaren en wat voor invloed dat op je leven heeft. Aan het roer staan van je loopbaan en zelf de juiste keuzes kunnen maken is wat dan vaak ontbreekt. Samen creëren we weer overzicht, inzicht en structuur. 

Ik ondersteun mensen in het vinden van hun puzzelstukjes en deze op de juiste plek te leggen. En dat is voor iedereen anders, maar het is voor iedereen wel de basis om het werk leuk, prettig en passend te maken. Zodat je zelf de regie hebt. 
Jarenlang begeleid ik mensen bij het vinden van werkgeluk. Ik zet je letterlijk in beweging op de manier die bij jou past. Omdat in beweging komen op alle fronten stimulerend werkt doe ik coaching eventueel ook wandelend.  

Passend werk is er voor iedereen. Maar als een vis wordt beoordeeld op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zich nooit succesvol voelen.

Mensen ervaren mij als een energiegever die jou op een persoonlijke, open, enthousiaste en rustige manier inzichten geeft. Daarbij ben ik praktisch en positief. Met als resultaat dat je met plezier naar het werk gaat en werkgeluk ervaart.

Samen met mijn man en 3 prachtige dochters woon ik in Lochem. Voor 1 van mijn dochters sta ik elke zaterdag langs het hockeyveld als coach. 

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief