Klantadviseur

Over Inez

Ik ben op mijn best in een functie waarin ik te maken heb met mensen en situaties die om samenwerking vragen.

Met empathie, positiviteit en humor als drijvende krachten in mijn dagelijkse leven, ga ik op pad om de dienstverlening van Mensium over te brengen naar onze bestaande en nieuwe klanten. Ik houd van de afwisseling in mijn baan als Klantadviseur, lekker op pad, mooi gesprekken maar ook tijd op kantoor bij mijn collega’s.

Ik geloof in de dienstverlening van Mensium. Mensium ziet de mens in jou! Het is mooi om te zien hoe mensen groeien en uiteindelijk op een goede plek terechtkomen. Dat ik hieraan heb meegewerkt door goed contact te houden met de klant en de behoefte van de kandidaat en wensen op nummer één te zetten maakt mijn dag goed.

Al heel mijn leven ben ik oprecht geïnteresseerd in mensen, wie ben jij? Mijn energie komt voort uit inspireren, het verbinden van mensen en het helpen van onze klanten om hun doelen te realiseren.

Het leven is een ontdekkingsreis naar persoonlijke groei die absoluut de moeite waard is.

Naast mijn werk ben ik moeder van 2 volwassen dochters en twee bonuszonen. Ook ben ik oma van Wolf. Mijn lievelingsmens is Rik, mijn steun en toeverlaat. Samen gaan we graag op reis, bezoeken musea, ontvangen vrienden en fietsen samen een eindje weg op onze sportfietsen.

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief