Partner

Over Mariëlle

Als loopbaancoach begeleid ik mensen die vastlopen in werk of leven en terug willen naar hun eigen pad. Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar mensen in organisaties. Waarom doen we wat we doen? We maken keuzes vanuit ons eigen perspectief. Ik vind het interessant om te ontrafelen hoe dit bij elk mens in elkaar steekt. Vanuit deze nieuwsgierigheid en oprechte interesse ga ik met je op zoek naar waar jij tegenaan loopt en wat jou drijft en motiveert.

Echte verbinding ontstaat als we met een nieuwsgierige blik op zoek gaan naar ons groeipotentieel. Ik bied je de ruimte om op zoek te gaan naar jouw overtuigingen en gevoelens over jezelf en de wereld. Ze zijn vaak onbewust aanwezig en vormen de drijfveer voor ons zelfbeeld en gedrag. Door hier samen naar te kijken, zonder oordeel, creëer je ruimte voor verandering.

Geloof niet alles wat je denkt.

Coachees geven mij terug hoe fijn ze het vinden dat ik zonder oordeel naar ze luister en help om tot de kern te komen. Hoe ik ze uitdaag en ondersteun door inzicht te geven in wat men denkt of voelt. Ik help ze de kracht te vinden in zichzelf, om vanuit daar weer stappen vooruit te zetten.

Samen met mijn man en 2 kids woon ik in Enschede, aan de rand van de stad. Dit geeft mij de ruimte om lekker het bos in te gaan wandelen of hardlopen. Verder houd ik van tennis, kickboksen en boeken lezen.

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief