Adviseur

Over Saske

Voor mij persoonlijk draait het in begeleiding om kwetsbaarheid, dit kunnen en mogen tonen. Dat begint voor mijn gevoel met openheid en delen met elkaar. 

Jarenlang heb ik vooral veilige werksituaties voor mezelf gecreëerd. Ik was helemaal niet bezig met welke talenten daardoor onderbelicht bleven. Totdat ik een aantal jaar geleden actief met mijn persoonlijke ontwikkeling aan de slag ging. Ik werd me (weer) bewust van mezelf en mijn eigen talenten en dat is iets wat ik iedereen gun! Dit heeft geresulteerd in datgene wat ik nu doe; mensen begeleiden naar een (werk)gelukkig leven waarin zij zichzelf kunnen zijn en hun talenten optimaal benut worden. 
Uit eigen ervaring weet ik dat de weg hier naartoe voor iedereen anders is. Het vertrekpunt is anders en iedere individu neemt zijn of haar eigen ervaringen mee. 

Je kwetsbaar opstellen maakt je niet zwak, maar laat zien hoe sterk je bent!

Verbinding staat bij mij centraal. Vanuit mijn oprechte interesse in jou als persoon werken we samen vanuit verbinding en gaan we op zoek naar de verbinding met jezelf en de daarbij behorende talenten. De zoektocht naar jouw (werk)gelukkige leven gaat gepaard met diepgang, maar ook luchtigheid. Ik geloof in de kracht van beide, we maken gebruik van datgene wat zich voordoet. 

Als moeder van twee kinderen krijg ik zelf nog regelmatig een spiegel voorgehouden. Voor mij zijn dat de beste leermomenten. Daar waar het even “pijn” doet is groei te realiseren en die groei gun ik iedereen, ook als daar een confronterende spiegel voor nodig is

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief