Partner

Over Yvonne

Mensen in beweging krijgen vanuit hun eigen kracht is mijn missie. Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is om juist bij tegenslag dicht bij jezelf te blijven. Om te weten hoe je met je eigen emoties omgaat. Ook heb ik ervaren hoe belangrijk het is dat je mensen in je directe omgeving hebt die je een eerlijke spiegel voorhouden. Dat ze laten zien wat je doet en welk effect het heeft, of juist dat het geen effect heeft.

Ik laat je zien en ervaren wat je eigen kracht is en wat dit voor jou betekent. Wat er gebeurt als jij je bewust wordt van je talenten, accepteert dat je ook ontwikkelpunten hebt en vervolgens handelt vanuit de kern van ‘je eigen ik’. Zo krijg je de regie over je eigen ik weer terug en maak je keuzes uit vertrouwen, kracht en plezier
Samenvattend; Jij bepaalt de route, ik ben de routeplanner en loop mee tijdens je reis.

Ik ben jouw spiegel, zet je op scherp en laat je stralen tijdens je reis.

Naast mijn werk ben ik partner en moeder van 2 zonen. Ik wandel graag met onze hond en zorg dat ik vitaal blijf door voldoende aandacht te geven aan een goede balans in rust (yoga) en conditie (mountainbiken). Ik houd van lekker eten en je vindt me regelmatig langs de lijn van het voetbalveld. 

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief