Partner

Over Pauline

Als trainer en coach help ik mensen de regie terug te nemen over hun eigen (werk)geluk. Wat mij drijft is de vrijheid te vinden om jezelf te zijn en je potentieel tot uitdrukking te brengen. In de loopbaancoaching richt ik me samen met jou op hoe je meer uit je werk kan halen. Door te onderzoeken wat voor jou belangrijk is, krijg je inzicht hoe je stralend en gezond kan werken. In de trainingen werken we onder andere aan het krijgen van grip op de communicatie in een team. Samen leren denken in mogelijkheden, in plaats van problemen.

Uit het hoofd, in het lijf! Soms hoeft het niet zo ingewikkeld te zijn.

Ik combineer verschillende methodieken. NLP geeft een theoretische en praktische basis om inzicht te krijgen in communicatie en om patronen te doorbreken. TMA geeft inzicht in drijfveren, talenten en competenties. Verder vind ik het belangrijk dat er vrije speelruimte is om hiermee te experimenteren. Om je lijf te laten ervaren wat er gebeurt als je uitdrukking geeft aan je gedachten en emoties. De kernwaarden van waaruit ik werk zijn: Verbinding, Vitaliteit, Authenticiteit, Creativiteit en Vrijheid.

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief