Partner

Over Pauline

Als trainer en coach help ik mensen de regie terug te nemen over hun eigen (werk)geluk. 
Wat mij drijft is de vrijheid te vinden om jezelf te zijn en je potentieel tot uitdrukking te brengen. Hiervoor combineer ik verschillende methodieken waarbij ik het belangrijk vind dat er vrije speelruimte is om te experimenteren. Om je lijf te laten ervaren wat er gebeurt als je uitdrukking geeft aan je gedachten en emoties. 

Uit het hoofd, in het lijf! Soms hoeft het niet zo ingewikkeld te zijn. 

Tijdens de (loopbaan)coaching richt ik me samen met jou op hoe je meer uit jezelf en je werk kan halen. Door te onderzoeken wat voor jou belangrijk is, krijg je inzicht in hoe je stralend en vitaal kan werken. In de trainingen werken we onder andere aan het krijgen van grip op de communicatie in een team. Samen leren denken in mogelijkheden, in plaats van problemen.

Naast mijn werk ben ik moeder van 2 dochters en heb ik een geweldige partner. Waar ik echt thuis kan komen bij mezelf is op de dansvloer en door te wandelen op de mooiste plekjes in de natuur.
 

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief