Partner

Over Rian

Coach in veerkracht is niet alleen wat ik dóe, maar ook wie ik bèn. In mijn coaching geef ik aandacht aan vitaliteit, talent, zingeving en bovenal aan veerkracht. Ik zie veerkracht als de levenskracht in jezelf om door te gaan in moeilijke omstandigheden en in die donkerte toch lichtpuntjes te zien. Ik weet uit ervaring dat het soms in je leven heel erg donker kan zijn en dat het toch weer licht kan worden.

Je kunt vaak veel meer dan je zelf denkt.

Ik geloof in leren en blijven groeien. En dat wat je echt aan durft te gaan, je verder brengt. Dat je daar een krachtig fundament mee bouwt voor een waardevol en zinvol leven. Je kunt vaak veel meer dan je zelf denkt. In mijn coaching geef ik concrete handvatten om grip te krijgen op wat je zelf belangrijk vindt in je leven. Te durven leven volgens je waarden en je drijfveren kan zo’n waardevolle bijdrage zijn aan je (werk)geluk!

Ik geloof in wat er wèl kan. Ik bemoedig, ben nuchter. Ik houd van eenvoud. Ik ben graag buiten, in de natuur, liefst in beweging. Samen met mijn partner, zoon en hond geniet ik van onze heerlijke plek op het platteland in Drenthe.

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief