partner

Over Marie Louise

Al mijn hele leven ben ik geïnspireerd door mensen en hun werk. Geen mens is hetzelfde en iedereen heeft haar of zijn eigen weg te gaan. Wat ik doe is mijn kennis, kunde en levenservaring gebruiken om je verder te helpen bij vragen rond je loopbaan. Ik help je inzicht te krijgen in wat je graag doet, waar je goed in bent, wat energie oplevert, wat je overtuigingen zijn en wat je belangrijk vindt. 
Mijn visie is gestoeld op de overtuiging dat er voor ieder mens een plek is waar hij of zij goed tot zijn/haar recht komt, maar soms weet je niet waar die plek dan precies is. 
Bovendien waar en hoe je op de juiste plek zit wisselt per levensfase en ontwikkelingsfase. Zelfbewustzijn en eigen regie om je eigen kansen en mogelijkheden te onderzoeken leiden in mijn optiek tot grotere betrokkenheid, meer plezier en langdurige inzetbaarheid. 

May your choices reflect your hopes, not your fears.

Mensen zien mij als een positieve en praktische coach en ik ben Noloc gecertificeerd. Naast mijn werk als loopbaancoach reis ik graag. Ik hou van steden bezoeken, roadtrips maken, op veel verschillende plekken overnachten; achter in de auto, in B&B’s of bij vrienden. Ook heb ik twee geweldige dochters. Ik heb een aantal jaren op Schiermonnikoog gewoond en ben daar nog regelmatig te vinden. Daarnaast hou ik erg van het zwemmen in open water: de Amsterdamse grachten, de zee, de Kennemerduinen of een rondje steigereiland.

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief