Senior adviseur

Over Huub

Als trainer, coach en counselor krijg ik energie wanneer ik zowel mens als organisatie ondersteun in het ontdekken en benutten van hun ontwikkelpotentieel vanuit wat hun drijft. Op het gebied van individuele trajecten begeleid ik managment, HR-professionals en medewerkers met een breed scala aan persoonlijke ontwikkelvraagstukken rondom de uitoefening van hun baan en het perspectief hierin.

Handelen naar eigenheid

Als counselor ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die uit een fundament zijn geraakt of dreigen te raken. Vanuit een collectieve begeleiding ondersteun ik organisaties en hun teams in transformatieprocessen en ontwikkeltrajecten. Hierin vormen leiderschapontwikkeling, communicatie en samenwerking en inzetbaarheid de basis. In de begeleiding hanteer ik een pragmatische en heldere manier van werken die inspirerend en doelgericht is. In mijn aanpak staat het ervaringsgericht leren centraal en waar nodig komt mijn gevoel van humor tot uiting.

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief