Partner

Over Huub

Als trainer, coach en counselor begeleid ik zowel mens en organisatie in het ontdekken en benutten van hun ontwikkelpotentieel vanuit wat hun drijft. Zeker omdat ik geloof dat we in de basis als mens en organisatie het potentieel hebben om te blijven groeien. Echter in hoeverre benutten we ons potentieel?

In de individuele begeleiding ondersteun ik directie, management en leidinggevenden bij een breed scala aan vraagstukken. Op zowel persoonlijk vlak als zakelijk vlak, zowel operationeel als strategisch.

Handelen naar eigenheid

In collectieve trajecten begeleid ik organisaties en hun teams in ontwikkeltrajecten en transformatieprocessen. Het vertrekpunt hierin is het systeem waar eenieder onderdeel van is. In deze trajecten vormen leiderschapsontwikkeling, communicatie, samenwerking en inzetbaarheid de basis.

In mijn begeleiding hanteer ik een pragmatische aanpak en een heldere manier van werken die inspirerend en doelgericht is. In mijn aanpak staat het ervaringsgericht leren centraal en wordt theorie en praktijk zodanig met elkaar verbonden dat het direct bruikbaar is.

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief