Senior adviseur

Over Jacqueline

Mensen zien groeien en ontwikkelen, daar krijg ik energie van. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij. Dat doe ik onder andere door vragen te stellen, te prikkelen en aan te zetten tot denken. Ik richt me op het positieve in mensen, op kansen en mogelijkheden. Hierdoor kunnen mensen groeien. Groeien als mens en groeien in vertrouwen in zichzelf. Alleen als je zelf overtuigd bent van jouw mogelijkheden, kansen en ontwikkelingsmogelijkheden, is verandering mogelijk en kun je je doelen bereiken.
 
Door coaching en loopbaanbegeleiding begeleid ik mensen om het beste uit zichzelf te halen. Het leven wordt zoveel gemakkelijker wanneer je lekker in je vel zit en dat heeft niet alleen een positief effect op jezelf, maar ook op je omgeving.
Tijdens mijn carrière in het bankwezen heb ik onder meer gewerkt als manager en projectmanager. Deze ervaring, aangevuld met vele opleidingen waaronder Veerkrachtcoaching, positieve psychologie, oplossingsgericht coachen en loopbaanbegeleiding, zet ik dagelijks in. 

Volg je hart, gebruik je talent, neem je leven in eigen hand en je krijgt duurzaam geluk!

Ik zie veel overeenkomsten in hoe ik te werk ga als coach en hoe ik zorg voor mijn ontspanning. Ik loop graag hard, bij voorkeur over de smalle bospaadjes. Daarbij heb ik een doel voor ogen, hoe ik daar kom laat ik afhangen van wat ik onderweg tegen kom. Hierdoor is geen één loop hetzelfde.  Ook fiets ik graag en ik zwem. Dit alles combineer ik in de triathlon. 
Naast sporten, kook en lees ik graag en geniet ik samen met mijn vriend van uitdagingen aangaan tijdens onze vakanties. 

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief