Directeur

Over Marit

Als er één term is die vaak in mijn gesprekken terugkomt is het intrinsieke motivatie. Als je ergens in gelooft, écht in gelooft, volgt de rest vanzelf. Ook als het even tegenzit, kun je terugpakken op jouw drijfveren en je zult zien dat je de weg terug weer gaat vinden. Het enige dat je nodig hebt, is die eerste stap om je drijfveren te ontdekken, jezelf en je mogelijkheden te leren kennen. En die stap, die kun je elke dag zetten. Iedere dag is een nieuwe dag om voor jezelf en jouw toekomst te kiezen. Iedere dag is een goede dag vol mogelijkheden. Iedere dag biedt een nieuwe kans om te leren van gisteren.

Vanuit deze overtuiging werk ik elke dag met trots aan ons mooie bedrijf. Als directeur mag ik ons team faciliteren om te doen waar zij goed in zijn: mensen helpen werkgeluk te (her)vinden. Vanuit mijn rol probeer ik een plek te creëren waarin onze mensen van elke dag een goede dag kunnen maken, door hen helpen keuzes te maken en nieuwe dingen te proberen, door fouten te maken en hiervan te leren en vooral door dit samen te doen. 

Elke dag is een goede dag

Thuis geniet ik samen met mijn partner van ons dynamische gezinsleven met 4 (bonus)kinderen, hond en 5 kippen. Naast dat het soms hectisch is, is er volop ruimte voor oprechte aandacht voor elkaar en voor het nu. Ondanks dat dat niet altijd bewust is, staat ook thuis leren en ontdekken van en met elkaar dus centraal.

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief