Directeur

Over Marit

Binnen Mensium begeleiden en coachen we mensen om hun talenten te ontdekken, in mogelijkheden te gaan denken en deze zelf te gaan creëren. We helpen teams elkaar in te gaan zetten op ieders kracht. De basis van onze aanpak ligt altijd bij intrinsieke motivatie. Als je ergens in gelooft, écht in gelooft, volgt de rest vanzelf. Ook als het even tegenzit, kun je terugpakken op jouw drijfveren en je zult zien dat je de weg terug weer gaat vinden.

Iedere dag is een goede dag

Het enige dat je nodig hebt, is die eerste stap om je drijfveren te ontdekken, jezelf en je mogelijkheden te leren kennen. En die stap, die kun je elke dag zetten. Iedere dag is een nieuwe dag om voor jezelf en jouw toekomst te kiezen. Iedere dag is een goede dag vol mogelijkheden. In mijn rol als Manager Operations geniet ik ervan om hierover met klanten in gesprek te gaan en samen met ons team een bijdrage te leveren aan een beetje meer (werk)geluk voor onze klanten.

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief