Outplacement bureau Mensium

Mensium biedt als outplacementbureau ondersteuning op het gebied van personeelsontwikkeling en mobiliteit. Een gespecialiseerd team zet zich in voor een optimale potentieelbenutting en -ontwikkeling van mens en organisatie. Zo draagt Mensium zorg voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers, werkzaam in de publieke sector.

Van verandering naar ontwikkeling

Mensium zet verandering om in ontwikkeling. Dit doen we door medewerkers via van werk naar werk begeleiding, waaronder outplacement, te ondersteunen in het traject naar een nieuwe baan. Daarbij bieden wij coaching van professionals en topmanagers, maar ook opleidingen en (persoonlijkheids)testen. Altijd met als doel om bij te dragen aan de persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.

Altijd een locatie in de buurt

Het hoofdkantoor van Mensium zit in Helmond. Maar Mensium is ook een onderdeel van Driessen Groep waardoor we als outplacementbureau beschikken over locaties in Arnhem, Den Haag, Bussum, Groningen, Leeuwarden, Breda en Venlo. Er is dus altijd een locatie in de buurt.

Onze locaties

Duurzaam aan het werk via outplacement

Iedereen heeft talent en passie. Samen met ons als ga je als medewerker hiernaar op zoek. Door middel van uitgebreide coaching, diverse persoonlijkheids- en beroepskeuzetesten en van werk naar werk-gerichte workshops zorgen we ervoor dat je deze talenten en passie ook (her)vindt. Zo vergroten we het inzicht in eigen kwaliteiten en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en je bent hierdoor in staat verantwoorde keuzes te maken die je duurzaam aan het werk houdt.

Vragen over outplacement?

Wil je de mogelijkheden verkennen van een outplacement traject voor een van je medewerkers. En ben je benieuwd wat wij hierin als outplacementbureau kunnen betekenen? Of ben je je als medewerker aan het oriënteren op het gebied van ervaren en mensgerichte bureaus? Wij gaan graag en geheel vrijblijvend met je in gesprek.

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief