Webinar: Hoe krijg ik mijn medewerkers duurzaam in beweging?

Als leidinggevende speel je een cruciale rol in de verduurzaming van de inzetbaarheid van je medewerkers. Iets wat makkelijker gezegd is dan gedaan. Temeer omdat de medewerker hier niet altijd bewust mee bezig is, laat staan de noodzaak ervaart.

Gratis webinar

De do’s en don’ts voor duurzaam bewegen

Graag vertellen wij hier meer over tijdens het webinar ‘Hoe krijg ik mijn medewerkers duurzaam in beweging'. In dit webinar neemt Huub Mennen je mee in de do’s en don’ts om medewerkers duurzaam te laten bewegen. Immers inzetbaar zijn en inzetbaar blijven vraagt om beweging waarbij elke beweging weer een reis vormt in de verdere ontwikkeling. Met het oog op duurzaam bewegen krijg je inzicht in enkele essentiële factoren in het stimuleren van je medewerker aansluitend op de reis die de organisatie zelf maakt.

Agenda

Momenteel zijn er nog geen data bekend. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om een eerdere editie van dit webinar terug te kijken.

Dit webinar terugkijken

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief