Van verandering naar ontwikkeling

Verandering leidt bij veel medewerkers tot stress en weerstand. Maar verandering is ook een kans en katalysator voor persoonlijke ontwikkeling. Mensium is uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit in de overheid, het onderwijs, zorg & welzijn en cultuur.

Onze diensten

Expert in het omzetten van een verandering naar een ontwikkeling

Onze professionals zijn gespecialiseerd in:

5 t/m 9 oktober 2020

Week van de Mobiliteit

De Week van de Mobiliteit is voor HRM’ers, lijnmanagers én medewerkers die de ins en outs willen weten over mobiliteitsdienstverbanden, outplacementbegeleiding en over duurzaam in beweging zijn. Een week vol interessante webinars die direct zijn toe te passen in de praktijk en je meer inzicht geven in de kansen en mogelijkheden die een mobiliteitsdienstverband of outplacementbegeleiding jou, je medewerkers en de organisatie kunnen bieden.

Info & programma

DNA van ontwikkeling

De reisgids voor organisatieontwikkeling

Aan de hand van een 12 stappenmodel doorloop je alle fases die je tegenkomt als jouw organisatie in beweging is. Met de juiste hulpbronnen, voorbeeldcasussen en praktijkervaring leer je alles wat je nodig hebt om van verandering naar ontwikkeling te gaan.

Over het boek

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief