Van verandering naar ontwikkeling

Verandering leidt bij veel medewerkers tot stress en weerstand. Maar verandering is ook een kans en katalysator voor persoonlijke ontwikkeling. Mensium is uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van mobiliteit, van werk naar werk begeleiding en persoonlijke ontwikkeling in de overheid, het onderwijs, zorg & welzijn en cultuur.

Onze expertise

Expert in het omzetten van een verandering naar een ontwikkeling

Onze professionals zijn gespecialiseerd in:

8
+
tevredenheid van de opdrachtgever
85
%
kandidaten vindt binnen 1 jaar nieuw werk
350
+
medewerkers geholpen aan nieuw werkgeluk in de afgelopen 3 jaar

Week van de Mobiliteit

1 t/m 4 november - meld je kosteloos aan!

Na een bijzondere periode van langdurige afwezigheid op kantoor, keren we steeds meer terug naar het werk. Maar keren we ook massaal terug naar het werkgeluk? Tijdens de Week van de mobiliteit van 1 t/m 4 november delen wij onze inzichten en ondersteunen we jou en je organisatie bij het realiseren van (nog meer) werkgeluk voor al jouw medewerkers.

Meer info & aanmelden

DNA van ontwikkeling

De reisgids voor organisatieontwikkeling

Aan de hand van een 12 stappenmodel doorloop je alle fases die je tegenkomt als jouw organisatie in beweging is. Met de juiste hulpbronnen, voorbeeldcasussen en praktijkervaring leer je alles wat je nodig hebt om van verandering naar ontwikkeling te gaan.

Over het boek

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief