partner

Over Bea

Als loopbaan- en leefstijlcoach combineer ik de gebieden “werk en privé”. Mijn ervaring is dat een probleem nooit alleen komt of is ontstaan en daarom kies ik voor een integrale benadering. Steeds kleine stapjes de goede kant op. Tijdens een traject ben ik er voor je, ik geef je aandacht en bijt me als het ware in je vast, gelukkig doet dat geen pijn en ja, humor is ook belangrijk. Ik begeleid je in waar jij naar toe wilt, een nieuwe baan, een eigen bedrijf of iets voor de lange termijn. Veranderingen zijn vaak lastig, we vinden dat vaak moeilijk om los te laten maar het resultaat is zo mooi. 

Wat je aandacht geeft groeit en bloeit.

Ik geniet als mensen weer regie over hun leven nemen en steeds meer bewust worden van patronen en eigenheid en van hun eigen verantwoordelijkheid. 

In mijn eigen tijd wandel ik graag in het bos, bewonder ik wat er allemaal groeit in onze groentetuin en kook ik graag. Ik houd van mijn gezin, onze hond en muziek, speel zelf baritonsaxofoon en piano. Ik kan een goed gesprek met oprechte aandacht erg waarderen. 
Ik heb zelf ruim 30 jaar bij de overheid gewerkt. Nu ben ik ZZP’er en partner bij Mensium.  

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief