Over Mensium

Wij ondersteunen en ontzorgen organisaties binnen de publieke sector bij het begeleiden van medewerkers naar een nieuwe arbeidspositie, binnen of buiten de huidige organisatie. Vanuit ons hoofdkantoor in Zwolle en onze locaties verspreid door het hele land adviseren en begeleiden onze specialisten organisaties bij mobiliteitstrajecten.

Wij zijn een slagvaardige en flexibele organisatie die werkt vanuit een vaste kern met een actief netwerk van adviseurs. Onze mensen zijn professionals met een passie voor potentieelbenutting en –ontwikkeling, die hun talenten inzetten voor concrete resultaten. Met een groot team van netwerkadviseurs realiseren wij dagelijks groei bij onze opdrachtgevers in de lokale, provinciale en landelijke overheid, onderwijs en zorg. Onze mensen herken je aan hun vermogen om snel tot de kern van de zaak door te dringen, hun creativiteit, enthousiasme, daadkracht en grote mate van verbinding.

Mensium is een dochteronderneming van Driessen Groep

Missie

De oplossingen van Mensium maken het verschil voor mensen. Mensium stelt haar kandidaten centraal via persoonlijke trajecten die ook echt werken. Mensium is er voor kandidaten op de momenten dat het voor hen telt. Denk bijvoorbeeld aan momenten dat het even niet meer loopt. Mensium helpt kandidaten vanuit die positie om de regie over hun leven terug te pakken en duidelijke keuzes te maken vanuit hun eigen kracht. Dat is hoe Mensium werkt voor mensen.

Visie

Mensium werkt voor mensen. Mensen die nieuwe perspectieven willen ontdekken of blokkades willen doorbreken. Mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen en op zoek zijn naar een passende baan. Mensen die hun talenten willen benutten. Mensen die hulp nodig hebben bij loopbaanmobiliteit. Dat zijn de mensen waar Mensium voor werkt.

De olifant

Het paaltje waar de olifant aan ‘vast’ zit staat symbool voor belemmerende overtuigingen die ons allemaal in meer of mindere mate beperken en ons functioneren of het meegaan in veranderingen in de weg kunnen staan. Wat houdt ons nu werkelijk tegen om eigen keuzes te maken en ons eigen pad te kiezen? Wij helpen u of uw werknemers om deze overtuigingen op te sporen en om deze ‘paaltjes’ uit de grond te trekken.

Mensium locaties

Vanuit ons hoofdkantoor in Zwolle en onze locaties verspreid door het hele land adviseren en begeleiden onze specialisten organisaties bij mobiliteitstrajecten. Als zusteronderneming van Driessen zijn wij naast vanuit Zwolle ook werkzaam vanuit de Driessen locaties in Helmond, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen, Leeuwarden, Arnhem, Breda en Venlo. Binnenkijken bij de Driessen locaties?