Er is ook een speciale uitgave van deze whitepaper over mobiliteit binnen het onderwijs

De voor- en nadelen van het mobiliteitsdienstverband

Als werkgever heb je de verantwoordelijkheid in het bieden van de randvoorwaarden voor medewerkers om hun werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Daarnaast bied je als goed werkgever aandacht en ondersteuning aan de medewerker op het gebied van inzetbaarheid en ontwikkeling. Maar wat nu als de medewerker en jouw organisatie, om welke reden dan ook, uit elkaar lijken te groeien? Of er door de ontwikkeling van jouw organisatie geen passende plek meer is voor je medewerker? Dan heb je als goed werkgever ook de taak om op een verantwoordelijke manier afscheid te nemen van elkaar.

Vaak maakt ‘van-werk-naar-werk-begeleiding’ daar een onderdeel van uit. Een werkgelukcontract is dan een sterke optie, waarmee je als goed werkgever je vertrekkende medewerker, de blijvende medewerkers én je organisatie een goede dienst bewijst.

Voor leidinggevenden en HR

Deze whitepaper is bedoeld voor leidinggevenden en HR-functionarissen binnen de (semi-) publieke sector die meer willen weten over de mogelijkheden van het werkgelukcontract; een mobiliteitsdienstverband dat leidt tot het (her)vinden en zelf kunnen behouden van werkgeluk in een nieuwe omgeving. Ook voor hen met vragen over hoe zij hun medewerker(s) kunnen motiveren en activeren, kunnen gebruikmaken van deze ‘van werk naar werk optie’.

In deze whitepaper lees je alles over:

  • Het mobiliteitsdienstverband; het werkgelukcontract.
  • De voor- en nadelen volgens kandidaten.
  • De voor- en nadelen volgens lijnmanagers en HR-functionarissen.
  • Hoe een medewerker te stimuleren om te kiezen voor een mobiliteitsdienstverband.
  • En wat de kosten zijn.
* verplicht veld

Ontvang de whitepaper

Vul het formulier in om de whitepaper 'Het Werkgelukcontract' aan te vragen.
Je gegevens
Eventueel je opmerking of vraag over dit onderwerp

Nieuwsbrief