Of je nu moeite hebt jezelf te profileren in je huidige baan, op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in je loopbaan of die zelfstandige ondernemer bent die op gesprek gaat bij zijn potentiële klant. Het vraagt om een stukje ondernemerschap in het positioneren van jezelf en je eigen toekomst. De juiste manier van communiceren kan je daarbij helpen.

Inzicht in je communicatiestijl en -voorkeur

De leerlijn NLP Practitioner geeft je inzicht in de communicatiestijl en -voorkeur van jezelf en van anderen. Door hier bewust van te zijn kun je jouw communicatie afstemmen op de ander, je gevoelens en emoties managen en grenzen stellen. Deze leerlijn heeft al veel deelnemers verder gebracht. Lees hieronder de ervaringen van Yvonne Linsen, Bedrijfsjurist bij NLW Groep, en Godelieve Prins, Werkvoorbereider Collectiebeheer bij het Nederlands Openluchtmuseum.

“De NLP Practitioner opleiding was voor mij een ontdekkingsreis naar mezelf. In een warme en veilige omgeving heb ik inzichten in mezelf gekregen en heeft de opleiding mij doen bewust worden van zaken die er voor mij echt toe doen. Ik heb NLP als zeer waardevol ervaren, iets voor de rest van mijn leven. Het heeft de kennis over mijzelf vergroot, maar ook over de ander. De geleerde vaardigheden zijn bruikbaar voor mijzelf als ook in de communicatie met de ander.” - Yvonne Linssen – Bedrijfsjurist NLW Groep

“De NLP Practitioner opleiding was een mooie start van mijn reis in persoonlijke ontwikkeling. De NLP Master Practitioner opleiding bracht mij vervolgens dichter bij mijzelf. Beide opleidingen waren een cadeau waar ik en de mensen om mij heen profijt van zullen blijven hebben. Het heeft inzicht gegeven in welke signalen ik afgeef en hoe ik kijk naar anderen met als doel mezelf in mijn manier van communiceren te verbeteren. De Practitioner opleiding heeft mij doen inzien wie ik ben en waar ik voor sta. De Master Practitioner opleiding heeft hierin verdieping gebracht. Ik sta nu zelfverzekerder in mijn schoenen en communiceer makkelijker. Dit alles onder begeleiding van twee fantastische trainers.“
-
Godelieve Prins – Werkvoorbereider Collectiebeheer

Wil je weten of de leerlijn NLP Practitioner iets is voor jou? Tijdens een gratis kennismakingsworkshop geven wij je inzicht in de inhoud, het resultaat en maak je kennis met de trainers.