Betere resultaten door meer veerkracht!

Tegenslagen horen bij het leven. Helaas ontkomen we hier niet aan, vroeg of laat heeft iedereen met tegenslagen te maken. Met de Corona pandemie nog vers in het geheugen zal iedereen grote of kleine tegenslagen herkennen. De beperkingen en consequenties van het virus zijn voor iedereen voelbaar geweest.

Hoe we met deze tegenslagen omgaan, dat verschilt echter per persoon. En dat is ook merkbaar op de werkvloer. Waarbij de één in zak en as zit als een project niet lukt, weet de ander er een draai aan te geven en wordt de mislukking omgezet in een succes. Het is de veerkracht van iedere individu die hierin het verschil maakt.

data & aanmelden inspiratiesessie

Gratis online inspiratiesessie

Betere resultaten door meer veerkracht!

Vanzelfsprekend is niet bij iedereen die veerkracht even sterk ontwikkeld. Het goede nieuws is, dat veerkracht wel degelijk te ontwikkelen is! Als werkgever en leidinggevende heb je een klus te klaren en wil je resultaten behalen. Een veerkrachtig team is dan goud waard voor de organisatie.

Veerkracht is te ontwikkelen maar op een gegeven moment kan ook de rek eruit zijn. Denk maar aan een elastiek. Zelfs de meest sterke elastiek neemt af in elasticiteit als er te lang en te veel aan getrokken wordt. Dat geldt ook voor mensen. Tijdens deze gratis online inspiratiesessie voor leidinggevende en HR-professionals delen we graag onze kennis, ervaring en inzichten.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wat is veerkracht?
  • Waarom is het van belang hieraan aandacht te geven?
  • Wanneer is er sprake van veerkracht en wanneer juist niet?
  • Hoe maak je dit onderwerp bespreekbaar met je medewerkers?
  • Wat kun je doen om een veerkrachtig klimaat te scheppen?

Agenda

Wij bieden deze online inspiratiesessie in 2023 weer aan. Bookmark deze pagina om op de hoogte te blijven van de eerstvolgende data.

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief