Arbeidsmarkt Positie Quotiënt

De arbeidsmarkt is dynamisch en verandert snel. Vraag jij je wel eens af wat jouw kansen zijn op de arbeidsmarkt? Hoe je je loopbaan de juiste richting in kunt sturen? Of hoe je je huidige positie kunt verbeteren? Kies dan voor de Arbeidsmarkt Positie Quotiënt (APQ) bij Mensium.

Een employability check

Het APQ-programma geeft je inzicht in je persoonlijke situatie en kansen op de arbeidsmarkt van nu en de arbeidsmarkt van morgen. Een employability check. De resultaten geven je niet alleen inzicht, maar ook concrete handvatten om aan de slag te gaan met je loopbaan. Bijvoorbeeld door het volgen van cursussen of een opleiding, of nieuwe activiteiten te ontwikkelen binnen je werk.

Meer dan werk

Bij Mensium zien we werk als een middel. Geen doel. Het is natuurlijk een middel om geld te verdienen, maar ook om een bijdrage te leveren, om jezelf te ontwikkelen en om ergens onderdeel van uit te maken. Dit is voor iedereen persoonlijk. Een Arbeidsmarkt Positie Quotiënt (APQ) helpt om inzicht te krijgen in je inzetbaarheid. Een perfecte basis om aan de slag te gaan met je carrière.

Werkwijze

Een APQ test is een vragenlijst die je zelf invult. Na het invullen ontvang je een rapportage. In een persoonlijk gesprek met een loopbaancoach van Mensium zorgen we voor diepgang, duiding en ontwikkelen we een actieplan.

Waarom een APQ via Mensium?

  • Inzicht in arbeidsmarktwaarde.

  • Beproefde methode.

  • Meer bewustzijn over kansen.

  • Concrete rapportage.

Veelgestelde vragen

Bij Mensium betaal je € 285,- voor een persoonlijke analyse inclusief een persoonlijke terugkoppeling en een profiel.

Bij afname van meerdere profielen inclusief een uitgebreid individueel ontwikkeladviesgesprek geldt een aantrekkelijke staffelkorting. Voor meer informatie hierover neem contact met ons op.

Wil je meer weten over de mogelijkheden op het gebied van een Arbeidsmarkt Positie Quotiënt? Onze adviseurs beantwoorden graag en geheel vrijblijvend al je vragen. Neem eenvoudig contact met ze op via het informatieformulier.

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief