360-graden feedback

Feedback helpt medewerkers om richting te geven aan hun ontwikkeling. Zeker als die feedback constructief is en naast de direct leidinggevende, ook van collega’s, leveranciers en andere stakeholders komt. Deze 360 graden feedback geeft een compleet beeld van het functioneren.

Creëer een constructieve feedbackcultuur

Door 360 graden feedback van Mensium breng je het functioneren van de medewerker compleet in beeld. Waar het geven van feedback doorgaans eenrichtingsverkeer van leidinggevende naar medewerkers is, heb je met 360 graden feedback van Mensium de mogelijkheid om een constructieve feedbackcultuur te creëren.

Inzicht in ervaringen en functioneren

De 360 graden feedback is de input voor een functionerings- / beoordelingsgesprek of een terugkerend ontwikkelgesprek. Door dit op een constructieve manier in te richten stimuleert het medewerkers om zich te blijven ontwikkelen.

Omdat feedback soms heel persoonlijk is, zit de medewerker bij 360 graden feedback aan de knoppen. De medewerker bepaalt welke detailinformatie gedeeld wordt met de werkgever, de werkgever krijgt inzicht in werknemerservaring en het functioneren op grote lijnen.

Talenten Motivatie Analyse (TMA)

De basis van 360 graden feedback is de Talenten Motivatie Analyse (TMA). Nadat deze is afgerond, gebruiken we 360 graden feedback voor verdiepende inzichten. Dit doen we door feedback uit te vragen. In een persoonlijk coachingsgesprek bespreken we de resultaten.

Waarom 360 graden feedback via Mensium?

  • Completer beeld van functioneren.

  • Input voor gesprekkencyclus.

  • Constructieve feedback.

  • Grotere betrokkenheid.

Veelgestelde vragen

Bij Mensium betaal je slechts € 450,- euro voor een volledige 360 graden analyse inclusief een persoonlijke rapportage en uitgebreid individueel ontwikkeladviesgesprek.

Bij afname van meerdere profielen inclusief een individueel ontwikkeladviesgesprek geldt een aantrekkelijke staffelkorting. Deze bespreken we graag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden op het gebied van 360-graden feedback? Onze adviseurs beantwoorden graag en geheel vrijblijvend al je vragen. Neem eenvoudig contact met ze op via het informatieformulier.

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief