Van werk naar werk: LinkedIn en Inzet van Social Media

Het gebruik maken van LinkedIn en andere Social Media applicaties is meer dan het leggen van relaties. Het is een krachtig instrument om van jouw relaties te verbinden aan jouw persoonlijke doelstellingen zoals het in contact komen van een interessante organisatie, opdrachtgever of vacature.

Inhoud

In de training LinkedIn en Inzet van Social Media maak je kennis met digitale applicaties om je zelf te profileren, alsmede om actief je netwerk uit te breiden.

Resultaat

Met de workshop LinkedIn en Inzet van Social Media kunnen de volgende beoogde resultaten bereikt worden:

  • Inzicht in online social media applicaties
  • Gebruikmaking van LinkedIn
  • Hoe vind je zelf en hoe wordt je gevonden
  • De kunst van actief netwerken

De voordelen van InCompany

Een groepstraining is de ideale optie als in jouw organisatie meerdere medewerkers voor dezelfde uitdaging staan. We passen de gebruikte oefeningen en voorbeelden aan op de situatie in jouw organisatie.

  • Op een voor jouw organisatie gewenst moment
  • Gepersonaliseerd naar jouw organisatie

Veelgestelde vragen

De training Van werk naar werk: LinkedIn en Inzet van Social Media is bedoelt voor medewerkers, leidinggevende, Inplacement- en outplacementkandidaten

De prijs van de training Van werk naar werk: LinkedIn en Inzet van Social Media bedraagt € 350,- per persoon, vrij van btw.

De training Van werk naar werk: LinkedIn en Inzet van Social Media duurt 1 dagdeel. Bij Open inschrijving vind je de beschikbare data terug.

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief