Gratis kennismakingsworkshop NLP

De communicatie tussen mensen is een essentieel onderdeel van elkaar begrijpen. Met Neuro Linguïstisch Programmeren vergroot je de efficiency in de communicatie door niet alleen bezig te zijn met wat er gezegd wordt (de inhoud), maar ook met de manier waarop (vorm).

Kennismaking met NLP

NLP is voor iedere professional die zich verder wil ontwikkelen. Dit kan op persoonlijk vlak zijn in een privéomgeving – bijvoorbeeld in de relatie met uw partner of kinderen, maar ook in het bedrijfsleven wanneer u bijvoorbeeld samenwerkt met collega’s of contact hebt met klanten, leerlingen of patiënten. Door inzichtelijk te krijgen in wat u onbewust doet, krijgt u een bewuste keuze in hoe u werkelijk kunt afstemmen op de ander waardoor de kwaliteit van het contact wordt vergroot. Met behulp van een aantal praktische opdrachten wordt inzichtelijk gemaakt hoe theorie in de praktijk kan worden toegepast.

Tijdens deze gratis workshop vertellen we je graag meer over NLP, de kracht van perceptie en de sleutels tot communicatie. Tevens maak je kennis met één van de trainers.

De kennismakingsworkshop is ook online bij te wonen.

Maak kennis met de leerlijn NLP Practitioner

Een kennismakingsworkshop is de ideale optie om een idee te krijgen of de workshop iets voor jou is. In een twee uur durende workshop geven we je inzicht in de inhoud en het resultaat van de leerlijn en maak je kennis met de trainers.

  • Gratis een impressie van de leerlijn
  • Eerste kennismaking met de trainers
  • Antwoord op jouw vragen

Veelgestelde vragen

Er zijn geen kosten verbonden aan de kennismakingsworkshop NLP.

Het volgen van een leerlijn is een grote investering. Niet alleen qua kosten, maar ook qua tijd. Je wilt dan ook zeker weten dat de leerlijn is waar naar je op zoek bent. Met de gratis kennismakingsworkshop krijg jij een goede impressie van de inhoud van de workshop, maak je kennis met de trainers en kun je al jouw vragen stellen om de juiste keuze te maken.

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief