Wat als werkgeluk ver te zoeken is?

Soms kom je als werkgever en medewerker (gezamenlijk) tot de conclusie dat het tijd is voor een nieuwe stap. Bijvoorbeeld omdat de medewerker wil doorstromen en dit binnen de organisatie zelf niet mogelijk is. Soms is er sprake van onenigheid over de uitvoering van de functie of heb je te maken met boventalligheid van medewerkers. Een werkgelukcontract maakt de stap naar het (her)vinden en bestendigen van werkgeluk in een nieuwe omgeving tot een positieve ervaring, zorgt voor goed werkgeverschap, neemt veel onrust weg bij alle partijen en voorkomt onnodig gedoe en kosten. Maar hoe krijg ik een medewerker hierin mee en hoe werkt het?

data & aanmelden webinar

Gratis webinar

De ins en outs van het werkgelukcontract

Sinds 2003 verzorgen wij met succes van werk naar werk trajecten voor vele organisaties in de publieke sector. Het overnemen van een dienstverband is één van de mobiliteitsoplossingen. In dit webinar neemt Marc Oonk je mee in alle ins en outs van het werkgelukcontract. Een ‘must have’ voor leidinggevenden én HR-adviseurs in hun toolkit. Want hoe mooi is het wanneer je als werkgever een aanbieding kunt doen waarin het (her)vinden van werkgeluk als garantie wordt gegeven?

Op interactieve wijze bespreken we de volgende onderdelen:

  • De kracht van werk(on)geluk
  • Wat is een werkgelukcontract?
  • Wat bied jij je medewerker met een werkgelukcontract?
  • Wat zijn de voor- en nadelen van het werkgelukcontract voor een werkgever?
  • Wat zijn de voor- en nadelen van het werkgelukcontract voor een medewerker?
  • Wat kost een gemiddeld werkgelukcontract en hoe vergelijk ik verschillende aanbiedingen?
  • Welke win-win-win zit er voor alle partijen in een werkgelukcontract?

Agenda

Wij bieden dit webinar in 2023 weer aan. Bookmark deze pagina om op de hoogte te blijven van de eerstvolgende data.

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief