Week van de Mobiliteit

Het duurzaam in beweging krijgen van medewerkers blijft voor veel HRM’ers en lijnmanagers een uitdaging. Medewerkers, maar ook managers, zijn vaak onvoldoende op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn en welke uitkomsten een mobiliteitsdienstverband en/of outplacementbegeleiding kan bieden.

Duurzaam in beweging

Tijdens de Week van de Mobiliteit staat het duurzaam in beweging krijgen en houden van medewerkers centraal. Tijdens een aantal webinars nemen wij HRM’ers, lijnmanagers én medewerkers mee in de ins en outs over mobiliteitsdienstverbanden, outplacementbegeleiding en over hoe je duurzaam in beweging komt en blijft.

Het programma

Het programma bestaat uit een aantal interessante webinars verspreid over de week. Praktische webinars die direct zijn toe te passen in de praktijk en je meer inzicht geven in de kansen en mogelijkheden die een mobiliteitsdienstverband of outplacementbegeleiding jou, je medewerkers en de organisatie kunnen bieden.

 • Hoe krijg ik mijn medewerkers duurzaam in beweging?
  5 oktober – 11:00-12:00 uur
 • De ins en outs van het mobiliteitsdienstverband
  6 oktober – 11:00-12:00 uur
 • De ins en outs van outplacementbegeleiding
  8 oktober – 11:00-12:00 uur
 • Regie over je loopbaan
  8 oktober – 13:00-14:00 uur

Van Week van het Leren naar een online Week van de Mobiliteit

Met succes verzorgden wij de afgelopen jaren de Week van het Leren. Een week in het thema van duurzame inzetbaarheid van medewerkers waarin men kon proeven van ons opleidingsaanbod. Waar duurzame inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling nog steeds een belangrijk HR-thema zijn, merken we dat het in beweging krijgen en houden van medewerkers een steeds groter onderwerp wordt. Vandaar wat wij de Week van het Leren dit jaar hebben omgedoopt in de Week van de Mobiliteit.

Aanmelden en deelname

De Week van de Mobiliteit is volledig online en de webinars vinden verspreid over de week plaats. Zo kun jij aan iedere gewenste webinar deelnemen én efficiënt met je tijd omgaan.

Maak hierboven een keuze voor één of meerdere webinars. Op iedere webinar-pagina heb je de mogelijkheid om je direct aan te melden. Vervolgens ontvang je voorafgaande aan de webinar een link om online deel te nemen. Wil je deelnemen aan meerdere webinars? Dan dien je jezelf per webinar apart aan te melden.

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief