Partner

Over Jeanine

Het geeft mij veel plezier en voldoening mensen te begeleiden in hun ontwikkeling en loopbaan. Mijn ervaring is dat mensen meer flow ervaren en beter presteren als zij werk doen dat past bij hun waarden, drijfveren, talenten en kwaliteiten. Ik krijg niet alleen veel voldoening van het bereikte resultaat (de groei die iemand heeft doorgemaakt, de loopbaankeuze die iemand heeft gemaakt of de nieuwe baan die iemand heeft gevonden), maar ook van de inzichten die iemand tijdens het traject krijgt.

De reis is even zo belangrijk als het bereiken van de eindbestemming.

Mijn aanpak is gericht op mensen vertrouwen te geven in hun eigen kunnen en mogelijkheden, hen te inspireren in beweging te komen en hen te laten genieten van de inzichten en de gezette stappen. Mijn kwaliteiten die ik hierbij inzet zijn: inlevingsvermogen, betrokkenheid, enthousiasme, energie, doelgerichtheid, creativiteit, met ruimte voor plezier en humor.

In mijn vrije tijd geniet ik van actieve vakanties, wandelen in de natuur en van gezellig samenzijn of leuke dingen ondernemen met mijn man, familie en vrienden. Verdere hobby’s: volleybal en modelboetseren.

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief