Partner

Over Inge

Als trainer en coach begeleid ik mensen bij het versterken van hun autonomie en het ontdekken van nieuwe perspectieven.

Mijn onafhankelijke blik en mijn manier van vragenstellen zorgen voor een frisse wind. Soms is dit nodig om het gezichtsveld te verscherpen of juist te verbreden. Hierdoor worden nieuwe perspectieven zichtbaar.

Dóe maar gewoon, er gebeurt altijd wel íets.

Ik geloof erin dat meer autonomie tot meer geluk leidt. Individueel betekent dit beter invulling kunnen geven aan je eigen leven, zowel in werk als persoonlijk. Waar mensen samenwerken in teams leidt een vergroting van autonomie tot meer eigenaarschap en het nemen van verantwoordelijkheid.

Daar waar autonomie en nieuwe perspectieven elkaar ontmoeten, ontstaan als vanzelf nieuwe geitenpaadjes. Ik laat mensen deze paadjes zélf ontdekken en bewandelen. Zo komen mensen als vanzelf in actie en wordt werken weer leuk!

In het contact met de ander ben ik ‘echt’. Ik ben hierin zelf vaak kwetsbaar en laat mezelf zien. Daarmee nodig ik de ander uit om ook naar zichzelf te kijken en iets van zichzelf te laten zien. Ik versta de kunst om complexe verstandhoudingen, patronen en gedragingen eenvoudig en helder te maken. En of ik nu trainingen geef, teams begeleid of mensen coach: er mag zeker gelachen worden!

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief