Partner

Over Els

Met veel plezier begeleid ik mensen op het pad van persoonlijke en arbeidsgerichte ontwikkeling, met als rode draad:

  • Zelfinzicht in eigen kracht, mogelijkheden en talenten.
  • Zelfregie en balancerend bewegen bij alles wat zich aandient in het leven.
  • Beweging maakt ruimte voor nieuwe gedachten en ideeën en vanuit andere gezichtspunten naar de wereld kijken biedt inzicht.

Zo wil ik een bijdrage leveren aan een wereld waarin ieder mens zijn unieke talenten waardevol en betekenisvol kan inzetten, voor zichzelf én voor anderen.

Ieder bewandelt in 't leven zijn eigen pad. Mijn pad naar werkgeluk werd me duidelijk toen ik als eind vijftiger ging beseffen wat ik het liefste doe: Contact maken met mensen vanuit oprechte interesse en anderen helpen om (weer) écht in hun kracht te komen en te leven vanuit persoonlijke waarden.

Pas als je de moed toont je eigen weg te gaan, toont de weg zich aan jou.

Hoewel ik als HR-adviseur de impact van werkgeluk op het welbevinden van mensen en de gevolgen daarvan voor een succesvolle organisatie helder zag, vond ik geen ruimte om er handen en voeten aan geven. Het zette mij aan om mijn eigen verlangen daadwerkelijk om te zetten naar werkgeluk.

Met enthousiasme zet ik nu mijn levens- en werkervaring in om jou te begeleiden op het pad naar duurzaam geluk. Door met empathie te luisteren naar jouw verhaal, jouw verlangen. Met gesprekken en oefeningen, door verbinding te zoeken en bewustwording te creëren. Ook geniet ik van mijn andere rollen als echtgenote, moeder, oma, zus, vriendin, vrijwilliger en dorpsgenoot. Ik heb het voorrecht te wonen in een natuurrijke omgeving waarin ik graag wandel, ook coachend.

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief