Partner

Over Astrid

Mijn roots liggen in het bewegingsonderwijs. Als docent lichamelijke opvoeding was ik me al zeer bewust van wat je nodig hebt om gezond te blijven en je goed te voelen. Het inzicht dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn neem ik tot op de dag van vandaag mee in mijn trainingen.

Als trainer en coach begeleid ik zowel mens en organisatie met het realiseren van hun persoonlijke en zakelijke doelstellingen. Als je weet wat je wilt en waarom je dat belangrijk vindt kom je in beweging. Mijn missie is anderen, maar ook mezelf door leren verder te brengen.

In de individuele begeleiding ondersteun ik leidinggevenden in hun persoonlijk leiderschap. Je geeft immers het beste leiding als je leiding kunt geven aan jezelf en weet wie je bent. Mijn werkwijze is gericht op verbindend leiderschap. De balans tussen kracht en kwetsbaarheid en de keuze om dit in te zetten..

Iedereen heeft het recht om te leren!

In collectieve trajecten begeleid ik organisaties en hun teams in ontwikkeltrajecten en transformatieprocessen. Het vertrekpunt hierin is het creëren van veiligheid. In deze trajecten vormen waarden gedreven leiderschapsontwikkeling, communicatie en samenwerking de basis.

In mijn begeleiding ben ik praktijkgericht, leren door te ervaren. De theorie is het middel en niet het doel! Inspirerend, reflecterend, enthousiast en humor zijn kenmerkend voor mijn stijl.

Naast mijn werk ben ik getrouwd met een fantastische man en ben ik trotse moeder van twee heerlijke kinderen. Ik houd van gezelligheid, lekker eten en een kaartje leggen. Verder blijf ik in beweging door veel te reizen, golfen, salsadansen, fitness, wandelen en fietsen.

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief