Oprichter / Partner

Over Marc

Als algemeen directeur en mede-eigenaar van Mensium voel ik mij als een vis in het water op het snijvlak van 'mens en werk'. Al sinds 1994 heb ik dit vakgebied omarmd en mij hierin verder ontwikkeld door studie, praktijkervaring en onderzoek. Dit laatste heeft ertoe geleid dat ik aan de basis heb gestaan van de ontwikkeling van het model DNA van Ontwikkeling. In dit model zijn alle 12 stappen opgenomen die ieder mens doorloopt bij veranderingen.

Ga je voor gelijk of voor geluk?

Ondersteund door aansprekende filmbeelden breng ik 'het omgaan met veranderingen' dichtbij en maak ik het voor iedereen hanteerbaar. Ik heb een passie voor personele mobiliteit en zie het dan ook als een prachtig vak.

Marc als spreker

Tijdens mijn inspirerende lezingen over het DNA van ontwikkeling neem ik HRM'ers en (lijn)managers met behulp van voorbeelden uit mijn dagelijkse praktijk en inspirerende kijktips mee door dit overzichtelijke model en geef ik concrete tips en tools waarmee je jouw rol als HRM'er en (lijn)manager goed kan invullen.

Ga je met me mee op ontwikkelingsreis?

Boek Marc als spreker

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief