Gratis kennismakingsworkshop Strategisch HRM

Organisatieontwikkeling vraagt om een duidelijke HR-strategie. Het daadwerkelijk doorvoeren van deze strategie zorgt ervoor dat de dagelijkse operatie in lijn is met de ontwikkelingsbehoeften en -potentieel van de organisatie. Hoe neem je als HR-professional hierin jouw rol? Met de leerlijn Strategisch HRM leg je een goede basis om een proactief HRM-beleid en een professionele uitvoering daarvan te ontwikkelen.

Kennismaking met Strategisch HRM

Met de kennismaking rondom Strategisch HRM nemen wij je graag mee het speelveld van strategisch HR. Hoe draag je zorg dat jij je kunt bezighouden met de ontwikkeling van morgen i.p.v. opgezogen worden in de ‘waan van de dag’? Met het oog op jouw organisatieontwikkeling krijgt je een eerste inzicht in enkele factoren die bijdragen aan de noodzaak van strategisch HR.

Tijdens deze gratis workshop vertellen we je hier graag meer over en maak je tevens kennis met één van de trainers.

De kennismakingsworkshop is ook online bij te wonen.

Open inschrijving

Wil je meer weten over de eerstvolgende startdatum, neem dan contact met ons op.

Houd me op de hoogte

Maak kennis met de leerlijn Strategisch HRM

Een kennismakingsworkshop is de ideale optie om een idee te krijgen of de workshop iets voor jou is. In een twee uur durende workshop geven we je inzicht in de inhoud en het resultaat van de leerlijn en maak je kennis met de trainers.

  • Gratis een impressie van de leerlijn
  • Eerste kennismaking met de trainers
  • Antwoord op jouw vragen

Veelgestelde vragen

Er zijn geen kosten verbonden aan de kennismakingsworkshop Strategisch HRM.

Het volgen van een leerlijn is een grote investering. Niet alleen qua kosten, maar ook qua tijd. Je wilt dan ook zeker weten dat de leerlijn is waar naar je op zoek bent. Met de gratis kennismakingsworkshop krijg jij een goede impressie van de inhoud van de workshop, maak je kennis met de trainers en kun je al jouw vragen stellen om de juiste keuze te maken.

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief