Gratis kennismakingsworkshop Management aan zet

Als leidinggevende speel je een cruciale rol in de verduurzaming van de inzetbaarheid van jouw medewerkers. Iets wat makkelijker gezegd is dan gedaan. Temeer omdat de medewerker hier niet altijd bewust mee bezig is, laat staan de noodzaak om hiermee bezig te zijn ervaart. Met de leerlijn Management aan zet voorkom je ongewenst verloop en maken wij jou en de organisatie klaar voor de ontwikkelingen van morgen.

Kennismaking met Management aan zet

Tijdens de kennismaking rondom Management aan Zet nemen wij je graag mee in de do’s en don’ts om medewerkers duurzaam te laten bewegen. Inzetbaar zijn en inzetbaar blijven vraagt om beweging waarbij elke beweging weer een reis vormt in de verdere ontwikkeling. Met het oog op duurzaam bewegen krijg je een eerste inzicht in enkele essentiële factoren in het stimuleren van jouw medewerkers aansluitend op de reis die de organisatie zelf maakt.

Tijdens deze gratis workshop vertellen we je graag meer over de inhoud van de leerlijn en maak je tevens kennis met één van de trainers.

De kennismakingsworkshop is ook online bij te wonen.

Open inschrijving

Wil je meer weten over de eerstvolgende startdatum, neem dan contact met ons op.

Houd me op de hoogte

Maak kennis met de leerlijn Management aan zet

Een kennismakingsworkshop is de ideale optie om een idee te krijgen of de workshop iets voor jou is. In een twee uur durende workshop geven we je inzicht in de inhoud en het resultaat van de leerlijn en maak je kennis met de trainers.

  • Gratis een impressie van de leerlijn
  • Eerste kennismaking met de trainers
  • Antwoord op jouw vragen

Veelgestelde vragen

Er zijn geen kosten verbonden aan de kennismakingsworkshop Management aan zet.

Het volgen van een leerlijn is een grote investering. Niet alleen qua kosten, maar ook qua tijd. Je wilt dan ook zeker weten dat de leerlijn is waar naar je op zoek bent. Met de gratis kennismakingsworkshop krijg jij een goede impressie van de inhoud van de workshop, maak je kennis met de trainers en kun je al jouw vragen stellen om de juiste keuze te maken.

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief