Borging

Leerprogramma’s vragen om onderhoud en het geleerde te borgen. Met supervisie staat onder begeleiding van een trainer het delen van casuïstiek centraal middels intervisie. De specifieke leerdoelen uit het doorlopen programma kunnen hierbij als uitgangspunt dienen.

Mensium ondersteunt trainees in hun ontwikkeling via een doelgericht en persoonlijk leertraject waarin een ervaren coach het vaste aanspreekpunt is van de professional. De jonge professional verdiept zich in zijn/haar persoonlijke ambities door een trainee-programma waarin opleiden, ontwikkelen en persoonlijke begeleiding zijn gecombineerd. In het programma wordt de aandacht gevestigd op wie de jonge professional is, wat hem of haar drijft en welke mogelijkheden de professional in zich heeft. Met de nadruk op een persoonlijke benadering krijgt de professional inzicht in het ontwikkelplan van zijn/haar carrière.

De dagelijkse praktijk

De deelnemers zal worden gevraagd om een casus uit de dagelijkse praktijk mee te nemen naar de training en gaan onder begeleiding met elkaar in gesprek. Het intervisiedagdeel heeft als doel om het geleerde te activeren en hiermee de borging en de transfer naar de werkvloer te versterken.

De voordelen van InCompany

Een groepstraining is de ideale optie als in jouw organisatie meerdere medewerkers voor dezelfde uitdaging staan. We passen de gebruikte oefeningen en voorbeelden aan op de situatie in jouw organisatie.

  • Op een voor jouw organisatie gewenst moment
  • Gepersonaliseerd naar jouw organisatie

Veelgestelde vragen

Het maximale aantal deelnemers voor het leermodule 'Borging’ is 10 personen voor een online training en 12 personen voor offline trainingen.

De leermodule Borging duurt 1 dagdeel.

De leermodule Borging is bedoelt voor alle deelnemers van eerdere leermodules.

Blijf op de hoogte!

Kennis delen versnelt de ontwikkeling. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren, motiveren en activeren.

Inschrijven nieuwsbrief