Bericht

Berichtgeving over maatregelen bij Mensium i.v.m. het coronavirus

Het coronavirus houdt de wereld momenteel in de zijn greep. Ook bij Mensium doen we er alles aan om verdere verspreiding te voorkomen, medewerkers gezond te houden en onze dienstverlening te continueren.

Op deze pagina houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Meer over de door ons getroffen maatregelen lees je in het artikel op de Driessen Groep website. 

Maatregelen n.a.v. persconferentie 25 maart jl. 

Blij zijn wij aan te kunnen geven dat onze mobiliteitsdienstverbanden, outplacementbegeleiding, loopbaanbegeleiding en de bijbehorende workshops doorgaan. Door de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen van het kabinet zijn wij genoodzaakt de persoonlijke begeleidingsgesprekken om te zetten in een zo persoonlijk mogelijke onlinebegeleiding. Hetzelfde geldt voor onze ‘van-werk-naar-werk-workshops’. 

Trainingen

Trainingen die gepland stonden tot en met 6 april zijn wij genoodzaakt op te schorten. Alle geplande trainingen tot 1 juni worden tot nader order uitgesteld. Voor al deze trainingen geldt dat we deze in overleg graag herplannen. Door de onzekere situatie op dit moment kiezen we ervoor om pas na 1 mei met het herplannen te starten.

Vanzelfsprekend houden we de berichtgeving nauwlettend in de gaten. Indien de afgekondigde maatregelen dusdanig wijzigen dat onze trainingen toch eerder kunnen plaatsvinden, zullen wij je hier uiteraard eerder over benaderen.

Op de achtergrond zijn we druk bezig om een aantal van onze trainingen aan te passen naar een digitale variant. Hierbij blijft voor ons de kwaliteit van de training en de persoonlijke benadering voorop staan. De eerste succesvolle pilots hebben hiervoor inmiddels plaatsgevonden. Als we de training die binnen jouw organisatie zou plaatsvinden online kunnen verzorgen, zullen we je hier zo snel mogelijk over benaderen. Mocht je een training zien die in deze tijd interessant kan zijn voor jouw medewerkers, schroom dan niet even te bellen of mailen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen die wij als organisatie en in ons aanbod doormaken, volg ons dan op Linkedin en via onze website www.mensium.nl

We hopen op je begrip in deze bijzondere periode en wensen jou en je collega’s alle gezondheid toe.