Whitepaper ‘Mobiliteit in de publieke sector’

Over valkuilen en het omzeilen ervan. Een vernieuwend inzicht!

De olifant aan een paaltjeMobiliteit binnen de brede publieke sector is een onderwerp dat veel hoofdbrekens kost. Hoe komt het toch dat zoveel mensen als ‘een olifant aan een paaltje’ blijven staan? En wat kan ik er als organisatie aan doen om vanuit mijn rol medewerkers op een positieve, inspirerende manier in beweging te krijgen?

Of het nou een reorganisatie betreft, een boventallige medewerker of je wilt jouw team verder ontwikkelen en talenten benutten. Interne of externe mobiliteit creëren binnen de publieke sector is een ware uitdaging. Een kleine stap willen medewerkers nog wel zetten, maar een grote stap wordt eng en er ontstaat vaak weerstand. Hoe kun je hier als organisatie het beste mee omgaan?

Gratis whitepaper: Mobiliteit in de publieke sector

In onze whitepaper leggen we het DNA van Ontwikkeling bloot. Dit DNA hebben wij in 12 herkenbare fases vastgelegd. Fases die goed te volgen zijn, ongeacht welke rol je speelt in het mobiliteitstraject. Dus ook wanneer het jezelf betreft, biedt dit DNA van Ontwikkeling een uitstekend houvast om (weer) in beweging te komen.

Vraag geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Mobiliteit in de publieke sector’ aan via onderstaand formulier.

 

Ja, ik ontvang graag de whitepaper ‘Mobiliteit in de publieke sector’